KETTLER

KETTLER WORLD TOURS 2.0

Cardio Card

(Deze functie is alleen beschikbaar in de 32 bits versie van KETTLER WORLD TOURS!)

Voor de software KETTLER WORLD TOURS is een op de pc aangesloten en operationele chipkaartlezer (smart card reader) nodig. De software werd ontwikkeld voor de chipkaartlezers Omnikey Cardman 3121 USB en CHIPDRIVE micropro SCR335 USB. Deze zijn niet verkrijgbaar via KETTLER. Voor andere chipkaartlezers biedt KETTLER geen ondersteuning.

Op de Cardio Card kunnen gebruikersgegevens, trainingsprogramma's en trainingsregistraties worden opgeslagen.

De kaarten zijn compatibel met diverse apparaten en dienen voor het eenvoudig oproepen van gebruikersinstellingen, zodat deze niet telkens weer opnieuw ingevoerd moeten worden.

KETTLER WORLD TOURS biedt functies voor het bewerken van deze gegevens, alsmede voor het uitlezen van de registraties.

Cardio Card in KETTLER WORLD TOURS

De functies bij de Cardio Card vindt u in de analyse onder Import -> Card.

Als de kaartlezer correct aangesloten is en de juiste driver geïnstalleerd is, kan via KAART LEZEN de inhoud van de Cardio Card in KETTLER WORLD TOURS worden geladen.

De gegevens van de kaart kunnen nu met de subfuncties worden gewijzigd:

Zijn alle wijzigingen uitgevoerd, dan kunnen de gegevens via KAART SCHRIJVEN terug op de kaart worden geschreven.